let op: het bovenstaande formulier is (mogelijk) scrolbaar.
Meerdere behandelingen tegelijk boeken? Klik dan hier

Jouw beautysalon in IJsselstein

Beautastic is gevestigd in het gezellige centrum van IJsselstein. Bij Beautastic kun je terecht voor al jou vragen en behandelingen rondom huidverbetering, huidverzorging, permanente make-up, wenkbrauw- en wimperstyling. Je krijgt altijd een passend en eerlijk advies! In de salon wordt altijd gewerkt vanuit een aantal kernwaarden: professionaliteit, eerlijkheid, kwaliteit en een goede beleving. Ook is de salon aangesloten bij de brancheorganisatie de huidprofessional.

 

Over Romana

Mijn naam is Romana van Vliet, sinds mei 2016 ben ik trotse eigenaresse van mijn eigen salon Beautastic (voorheen Beauty by Romana). Ik ben afgestudeerd Allround schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in huidverbetering en permanente make-up. Daarnaast volg ik vaak trainingen om mijzelf en de salon te blijven ontwikkelen. Dit alles doe ik met veel plezier en passie.

Je bent van harte welkom in de salon!

KMI Huidtherapie

Huidtherapeute Marga van KMI is aanwezig op donderdag middag en vrijdag. Marga vindt het fijn om als huidtherapeut echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Ze kan goed luisteren en heeft een groot inlevingsvermogen. Soms kan alleen het geven van de juiste adviezen mensen al op weg helpen. Wanneer je problemen ervaart met de huid kunnen deze erg verschillend van aard zijn, evenals de oplossingen en therapieën. Dit maakt voor Marga het beroep uitdagend en heel divers.

Hoogwaardige producten

Alle behandeling worden uitgevoerd met producten die aan de hoogste wetenschappelijke eisen voldoen. De producten van Salonnepro hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering.

Jezelf helemaal in de watten laten leggen?

Bekijk de behandelingen