let op: het bovenstaande formulier is (mogelijk) scrolbaar.
Meerdere behandelingen tegelijk boeken? Klik dan hier

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Wil je graag de conditie van jouw huid verbeteren, jouw huid in perfecte conditie behouden of gewoon even lekker ontspannen? Wij geven zowel huidverzorgende als huidverbeterende gezichtsbehandelingen en geven je graag een passend huidadvies.

Shine & Bright

Dé behandeling om celvernieuwing te stimuleren en een mooie glow tevoorschijn te toveren. Een heerlijke boost en opfrisser voor jouw huid! Je ontvangt producten twv €89 cadeau.


89 - 125 30 - 45 min.

Huidverzorging

Wil je graag even lekker ontspannen en jezelf laten verwennen? Dan zijn deze behandelingen perfect. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling met massage voor totale rust en ontspanning.


32,50 - 77,50 30 - 75 min.

Skin meet en treat

Maak kennis, ontvang persoonlijk huid/product advies en ervaar direct je eerste boost behandeling.
Laat je adviseren en samen gaan we voor de beste versie van jouw huid!


45 45 min.

Biopeeling

Bio Peel is een kruidenpeeling behandeling die effectief zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, de huid sterk ontgift en tegelijkertijd de huid een boost geeft door de hoge concentratie aan voedingsstoffen.


72,50 50 min.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huid te verstevigen. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging.


37,50 - 67,50 30 - 50 min.

Microneedling

Microneedling is een behandelmethode die effectief zorgt voor algehele huidverbetering. De huid wordt hierdoor steviger en gladder. Deze behandeling wordt ook wel ‘de natuurlijke Facelift’ genoemd.


79,50 60 min.

Hydrafacial

De Hydrafacial behandeling haalt het mooiste in jouw huid naar boven. Een schone huid, een mooie glow, direct resultaat gericht op jou huidwensen.


72,50 60 min.

Wil je meerdere behandelingen tegelijk boeken?

Naar online afspreken