let op: het bovenstaande formulier is (mogelijk) scrolbaar.
Meerdere behandelingen tegelijk boeken? Klik dan hier

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Wil je graag de conditie van jouw huid verbeteren, jouw huid in perfecte conditie behouden of gewoon even lekker ontspannen? Wij geven zowel huidverzorgende als huidverbeterende gezichtsbehandelingen en geven je graag een passend huidadvies.

Summer glow treatment

De summer glow treatment is speciaal samengesteld als boost voor de huid tijdens de zomer maanden. Een verzorgende, hydraterende en verkoelende behandeling met als resultaat een stralende huid!


55 45 min.

Skin meet en treat

Maak kennis, ontvang persoonlijk huid/product advies en ervaar direct je eerste boost behandeling.
Laat je adviseren en samen gaan we voor de beste versie van jouw huid!


45 45 min.

Huidverzorging

Wil je graag even lekker ontspannen en jezelf laten verwennen? Dan zijn deze behandelingen perfect. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling met massage voor totale rust en ontspanning.


32,50 - 77,50 30 - 75 min.

Bio Peeling

Bio Peel is een kruidenpeeling behandeling die effectief zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, de huid sterk ontgift en tegelijkertijd de huid een boost geeft door de hoge concentratie aan voedingsstoffen.


72,50 60 min.

Hydrafacial

De Hydrafacial behandeling haalt het mooiste in jouw huid naar boven. Een schone huid, een mooie glow, direct resultaat gericht op jou huidwensen.


72,50 60 min.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huid te verstevigen. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging.


37,50 - 67,50 30 - 50 min.

Microneedling

Microneedling is een behandelmethode die effectief zorgt voor algehele huidverbetering. De huid wordt hierdoor steviger en gladder. Deze behandeling wordt ook wel ‘de natuurlijke Facelift’ genoemd.


79,50 60 min.

Wil je meerdere behandelingen tegelijk boeken?

Naar online afspreken