Oil Elixers

Artikel Huidverzorging, Oilelixers, Salonnepro

NIEUW! Oil Elixers van Spa Salonnepro.

Een olie serum is een fantastische aanvullingen in je huidverzorging routine die je makkelijk kan mengen met jou favoriete dag- of nachtcrème.

Salonnepro heeft 4 soorten Oil Elixers voor verschillende huidtype. Alle serums zijn 100% natuurlijk en bevatten organic gecertificeerde ingrediënten. De serums zijn vrij van synthetische stoffen, zonder conserveermiddel, parfum vrij en natuurlijk dierproefvrij. 

Waarom een olie serum?

Een olie serum is heerlijk voor je huid, gaat uitdroging en vroegtijdige huidveroudering tegen. Een droge huid heeft van nature een tekort aan talg. Een huid die te droog is, (en dus te weinig talg aanmaakt) veel sneller last krijgt van rimpelvorming en droogtelijntjes. De lipidenbalans is dus erg belangrijk om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. 

Kan een olie serum bij een vette huid gebruikt worden? 

Ja zeker! Vaak wordt een vette/gecombineerde huid (té) agressief gereinigd.
Matterende en agressieve (reinigings) producten strippen de huid van het eigen talg laagje. De huid wordt te droog en reageert hierop door meer talg aan te maken. Een vicieuze cirkel. De Jojoba Oil Elixir is speciaal ontwikkeld voor de vette/gecombineerde huid, deze speciale olie is qua structuur bijna gelijk aan huideigen talg. Het serum brengt het beschermlaagje terug en zorgt er op deze manier voor dat de huid vanuit zichzelf minder talg gaat aanmaken. 

Argan Oil Elixer

De Argan Oil Elixer is geschrikt voor alle huidtypes. Deze olie is zeer rijk aan Vitamine E en anti-oxidanten, om fijne lijntjes en huidveroudering door uitdroging tegen te gaan. Tevens werkt Argan olie beschermend, versoepelend en verminderd jeukende huid aandoeningen!

Rosa Canina Oil Elixer

De Rosa Canina Oil Elixer is geschrikt voor de (zeer) droge, rijpere huid. Deze olie is zeer rijk aan essentiële vetzuren, vitamine A (retinol), vitamine C, linolzuur en linoleenzuur. Ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen!

Jojoba Oil Elixer

De Jojoba Oil Elixer is geschrikt voor de gecombineerde, onzuivere en vette huid. Deze olie is het meest gelijk aan de structuur van huideigen talg. De huid wordt in balans gebracht en de talgproductie wordt gereguleerd. Verzorgt de huid zonder een vettig laagje achter te laten. De vette huid kan tevens ook vochtarm zijn!

Calendula Oil Elixer

De Calendula Oil Elixer is geschrikt voor de gevoelige huid met roodheid. Deze olie bevat een blend van organic sojaolie, organic calendula bloemextract, vitamine E en zit vol met antioxidanten om het huideigen herstelvermogen te verbeteren.

De Oil Elixers zijn HIER te bestellen!

Ik wens je een fijne dag toe.

Liefs Romana