De schoonheidsspecialiste

Artikel Beauty, Huid, Schoonheid

Ieder mens heeft maar een huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen!

Vroeger werd een bezoek aan de schoonheidsspecialiste gezien als een pure luxe, tegenwoordig gaan steeds meer vrouwen en mannen eens in de 6 weken naar schoonheidsspecialiste voor hun huid. 

Het helpt je om even heerlijk te kunnen ontspannen, je huid in een goede conditie te houden of om van jouw huidproblemen af te komen / uit te stellen. 

Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen om jouw huid dagelijks goed te reinigen, te verzorgen en te voeden. Dit zorgt ervoor om onzuiverheden (voornamelijk tijdens je pubertijd) te voorkomen en op latere leeftijd vanaf een jaar of 25 je huid in goede conditie te houden.

Om huidveroudering tegen te gaan of je huid in goede conditie te houden adviseer ik om vanaf ca. een jaar of 25 regelmatig (1x in de 6 weken) naar de schoonheidsspecialiste te gaan voor een huid verbeterende behandeling. Een huid verbeterende behandeling geeft jouw huid extra hydratatie, stimuleert en activeert de aanmaak van huid eigen collageen en elastine vezels. 

Geen enkele huid is hetzelfde en daarom wordt er bij jou eerste bezoek een huidanalyse gedaan. Tijdens de huidanalyse kijk ik naar het huidtype, daar stemmen wij de behandeling en verder advies op af.

De beste huidverzorging is altijd in combinatie met het thuis gebruik van producten. Tijdens de huidanalyse ontvang je ook een persoonlijk product advies. De behandeling en de producten zorgen voor een optimaal resultaat.

Wil je weten wat voor jouw huid het beste is? Neem dan gerust contact op!