De beste versie van je huid

Artikel Huidadvies, Huidverbetering

5 tips voor een mooiere huid! Lees hier essentiële tips voor de beste versie van je huid. Ik deel ze graag met je.

Verzorg je huid dagelijks met de juiste producten

Een vast verzorgingsritueel zowel voor ’s ochtends als ’s avonds doet je huid erg goed. Overdag heeft je huid een beschermende functie en ’s nachts een herstellende en voedende functie. Daarom is het belangrijk om je verzorgingsritueel aan te passen op de behoeftes van je huid. Advies nodig? Ik help je graag verder!

Drink minimaal 2 liter water per dag

Water helpt de huid om er goed uit te zien. Het geeft je huid een natuurlijke glow en voorkomt uitdroging met als gevolg dat fijne lijntjes en rimpels meer zichtbaar worden en verlies aan volume en elasticiteit. Dit kan natuurlijk ook een lekker kopje thee zijn of een home made fruitwater! 

Een mooie huid komt ook van binnenuit

Je voeding speelt ook een grote rol voor een mooie en gezonde huid. Bepaalde voedingstoffen heb je juist wel of niet nodig om je huid in topconditie te houden. Zorg er daarom voor dat je voedingspatroon voornamelijk rijk is aan vitamine C, antioxidanten en bètacaroteen. Probeer suikers, frisdrank en gefrituurd eten zoveel mogelijk te vermijden.

Neem regelmatig een huid verbeterende behandeling

Een huidverbeterende behandeling verbeterd de conditie van je huid en helpt enorm mee in het proces naar ‘De beste versie van je huid’. Ben je benieuwd naar de huidverbeterende behandelingen? Bekijk hier dan de behandelingen.

Dit waren mijn tips voor de beste versie van jouw huid. Heb je vragen of wil je graag een persoonlijk huidadvies? Neem gerust contact op.

Liefs, 
Romana