zuurstof-groot

Onze Oxy-spa produceert 98% pure zuivere zuurstof. Met het unieke zuurstof-druk-injectiesysteem worden de hoog geconcentreerde werkstoffen samen met 98% zuurstof onder een druk van 2,2 bar direct in de diepere huidlagen geinjecteerd. Het resultaat is verbluffend.

Skin Blizzard, the power of beauty!

Het high-tech zuurstof systeem van de Skin Blizzard zorgt er met pulserende zuurstof-druk-injecties voor dat de pure zuurstof samen met de hoog geconcentreerde werkstoffen direct diep in de huid worden opgenomen.

De oppepper van pure zuurstof in combinatie met het concentraat doet zelfs de meest doffe of vermoeide huid er direct weer gezond en stralend uitzien.

De zuurstof-druk-injecties zijn geheel pijnloos, zonder naalden(!) of enig ongemak. Door de hoge dosering pure zuurstof in combinatie met de hoog werkzame preparaten worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en worden doorbloeding en celstofwisseling verbeterd. De vochtbalans wordt hersteld, de huidelasticiteit wordt verbeterd en er vindt in hoog tempo celvernieuwing plaats. Rimpels en fijne lijntjes worden effectief verminderd. De huid ziet er onmiddelijk veel beter, stralender, strakker en gladder uit.

Door microdermabrasie en Zuurstoftherapie met elkaar te combineren zal het resultaat nog beter zijn.