needle-groot

Als u dit leest bent u al één stap dichterbij in het verkrijgen van een stralende, jonge en gezonde huid! Het allernieuwste naald-vrij electro mesotherapie systeem gecombineerd met microdermabrasie.

No Needle Mesotherapie: Hét schoonheidsalternatief voor injecties

Mesotherapie is veilig, pijnvrij en naaldloos. Mesotherapie is geschikt voor huidverjonging, aanmaak van collageen, bevordert de vocht­regulatie en verstevigd de huid.

Hoe werkt het?

Mesotechnologie brengt de speciaal samengestelde cosmeceuticals in zonder de huid te beschadi­gen. Door de mesotherapie opent de celmembraan zich tijdelijk. Vervolgens wordt de vloeistof uit de ampul ingesluisd en sluit de celmembraan zich weer. Deze spe­ciale techniek wordt ook wel electroporese genoemd. Tijdens de behandeling zult u een zachtaardige puls voelen, een soort van tinteling op uw huid. Dit zal u echter niet afleiden van het relaxte gevoel dat u tijdens de behandeling zult hebben.

De werkstoffen-cocktail bestaat uit werkzame Meso-werkstoffen (56 ingrediënten), waaronder hyaluronzuur. Deze vloeistoffen zijn samengesteld uit de meest pure en kwalitatieve ingrediënten. Elk geschikt voor een specifieke huidbehandeling

Voordelen van deze no needle mesotherapie?

• Het is pijnloos
• Het werkt direct
• Het vult rimpels op
• Het is klinisch bewezen

Hoe lang duurt een behandelsessie?

Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u van ons een eerlijk en deskundig advies. Afhankelijk van uw vraag wordt een behandelplan op maat gemaakt. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Wanneer zie ik resultaat?

Vanaf de eerste behandeling zal u reeds het verschil ervaren. De huid is voelbaar steviger en elastischer. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 6 tot 8 behandelingen. Na een kuur ziet u gelaat er zichtbaar jonger uit!

Voor een goed resultaat is het belangrijk dat u de behandelingen thuis ondersteund met de juiste producten. Voor iedere huid wordt daarom een individueel behandelplan opgesteld.