microdermabrasie-groot

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bindweefsel van de huid gestimuleerd.

• Veilig en effectief
• Meteen zichtbaar resultaat
• Pijnvrije behandeling
• Klinisch bewezen en getest

Hoe werkt het?

De Microdermabrasie exfolieert het huidoppervlak: de huid wordt als het ware verfijnd afgeschaafd, waardoor de bovenste oude, beschadigde en vervuilde huidcellen worden verwijderd. Dit proces stimuleert de celvernieuwing met de aanmaak van verse, jonge cellen en met collageen (het hoofdbestanddeel van het huidbindweefsel dat uw huid stevig en elastisch houdt). Na een microdermabrasie behandeling zal de huid optimaal werkstoffen opnemen. Het vacuümsysteem zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak, waardoor de zuurstofopname wordt verhoogd. Nieuwe collageen en elastine worden gevormd met een duidelijk zichtbare en langdurige huidverbetering en huidverjonging tot gevolg.

Wat behandelt micordermabrasie?

Microdermabrasie behandelt en vermindert de verschijning van:
• Vermoeide vale huid
• Rokershuid
• Acne / comedonen
• Littekens
• Rimpels / huidverjonging
• Grove en/of verstopte poriën
• Lever- / ouderdomsvlekken
• Zonschade / huidveroudering

Hoe voelt de behandeling en wanneer zie ik resultaat?

Als een licht trekkend gevoel aan de huid. Het is een comfortabele en pijnloze behandeling. Vanaf de eerste behandeling met de Microdermabrasie zult u reeds het verschil ervaren. De huid voelt zuiver, rimpels zullen vervagen en littekens (als gevolg van bijvoorbeeld acne) minder zichtbaar worden. De huid verkrijgt een vitale uitstraling en de conditie van uw huid zal zichtbaar verbeteren.

Hoe lang duurt een behandelsessie?

Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u van uw specialist een eerlijk en deskundig advies. Microdermabrasie geeft het beste resultaat in een kuurbehandeling. Tussen de behandelingen moeten 7 tot 10 dagen zitten om de huid de gelegenheid te geven om nieuwe huidcellen aan te maken. Voor een goed zichtbaar resultaat moeten er 5 tot 10 behandelingen plaatsvinden. De behandeling moet thuis worden ondersteund met de juiste huidverzorgingsproducten voor een optimaal resultaat.

Microdermabrasie is pijnloos, geeft onmiddelijk een gladdere en frissere huid en levert geen allergische reactie op.
Na de behandeling kan de huid roze/rood zijn en aanvoelen als een huid na een intensief zonnebad. Oppassen dan ook met zonlicht. (sunblock gebruiken)

Nazorg: Na de behandeling is de huid verdund en dus erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het is noodzakelijk meerdere malen per dag met het hydraterend serum de huid te hydrateren en de huid gedurende de gehele behandelingsperiode te beschermen tegen UV straling (ook in de winter) middels een sunblock.
De huid is namelijk de natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt waardoor deze gevoeliger word voor het ontwikkelen van pigmentverschuivingen in de huid.

Zijn er bijeffecten?

Als u zwanger bent of als u een medische achtergrond heeft, dan kunt u dit het beste met uw specialist overleggen voorafgaand aan de behandeling. Vraag uw specialist bovendien naar de punten die u na de behandeling in acht dient te nemen.

Tijdens de Microdermabrasie wordt met behulp van een mechanische peeling een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Hierdoor kan uw huid zich vernieuwen. Vlekjes en verkleuringen zullen vervagen, rimpels en littekens verminderen. Kortom U huid verbetert / verjongt.

Na de microdermabrasiebehandeling wordt de huid goed gehydrateert en de behandeling wordt afgesloten met een voedend en verkoelend masker. Totale behandelduur is ca. 60 minuten.