Beauty By Romana is nu Beautastic

Artikel Informatie, Nieuws

Schoonheidssalon Beauty By Romana te Nieuwegein gaat nu verder onder de naam Beautastic te IJsselstein. Ik verwelkom jullie nu graag in de geheel nieuwe salon aan de Kerkstraat 14 te IJsselstein. Dit is geweldig nieuws, gezien ik jullie nog beter van dienst kan zijn en mijn diensten verder uit kan breiden. Ik zal mij meer gaan richten op huidverzorging, huidverbetering en permanente Make-Up. De service en natuurlijk de salonbeleving staan hierin weer geheel centraal.

De webshop zal tijdelijk nog wel verder gaan onder de naam Beauty By Romana, maar zal in de loop van dit jaar veranderen in de webshop van Beautastic.

Kom je snel eens langs in mijn nieuwe salon om jezelf in de watten te leggen? Maak hier alvast je online afspraak of bel me even op.

Tot gauw!