Schoonheidssalon Beautastic Skincare Oosterhout

Afspraak maken

Wij staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden die wij bieden met onze producten en behandelingen.

Plan je behandeling

 

Wimperextensions

Wimperextensions One by One

Wilt u een fraaie oogopslag, zonder dagelijks uw wimpers te moeten opmaken met mascara? Met Wimperextensions one by one worden uw ogen tot in de puntjes verzorgd. Of u een natuurlijke verlenging wenst of een opvallende look, met extensions zijn de mogelijkheden enorm!

Duurzaam

Wimperextensions zijn perfect voor dagelijks gebruik, ook bij een actieve levensstijl. U kunt er probleemloos mee douchen, zwemmen of slapen. De extensions zijn waterproof en duurzaam. Met wimperextensions kunt u weken lang genieten van lange en volle wimpers.

Behandeling

De behandeling neemt zo’n 1,5 uur in beslag en is zeker niet ongemakkelijk te noemen. Het is zelfs zo dat je kan genieten van de ontspannende behandeling.

Semipermanent

De extensions zijn semipermanent, dit houd in dat, afhankelijk van de levenscyclus van uw eigen natuur,ijke wimpers en regelmatig onderhoud ze gemiddeld 4-6 weken blijven zitten. U zult langer plezier hebben van uw
wimpers als u ze om de 2 a 3 weken laat opvullen. Net als uw nagels en haren op uw hoofd, groeien uw eigen
wimpers continu en worden in een cyclus vervangen.

Onderhoud

Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt, mijn enige aanbeveling is om regelmatig uw wimpers te laten opvullen. Onderhoud is niet nodig als u de extensions laat aanbrengen voor een speciale gelegenheid of vakantie. De wimpers zullen dan geleidelijke uitvallen en zullen over gaan in uw natuurlijke wimpers. Wel worden alle producten (mascara, make-up remover, eyeliner) op OLIE basis afgeraden. Hierdoor lost de lijm namelijk op.

Comfortabel

Wanneer de wimperextensions op professionele en correcte wijze zijn geplaatst, voelt u deze extensions niet zitten en lijken het uw eigen wimpers.

Vakantie

Wimperextensions zijn uitermate geschikt als u er op vakantie mooi en verzorgd uit wilt zien zonder al te veel gedoe. Uw wimpers zullen er goed uitzien op het strand of rond het zwembad zonder het gebruik van mascara. U kunt er mee zwemmen en douchen zonder problemen.

Prijs van een complete set One by One is € 65,00

PrijslijstContact

Copyright Schoonheidssalon Beautastic Skincare Oosterhout - Alle rechten voorbehouden